Het juiste vlees voor een geslaagd buffet

Er zijn heel wat momenten in het jaar waarop u extra omzetten kunt maken met bijzondere maaltijden en gelegenheden. Kerst, Pasen en bedrijfsuitjes zijn voor de hand liggende voorbeelden maar ook braderieën, feesten en partijen bieden volop mogelijkheden. Vooral buffetten doen het dan vaak goed. Vlees is daarbij natuurlijk een belangrijke basis mits de kwaliteit van hoog niveau is.

De gespecialiseerde en ambachtelijke horecaslagerij van het Zeeuws Vis & Vlees Huys biedt een uiterst compleet assortiment dat garant staat voor een geslaagd buffet. Wij maken veel van onze producten zelf. Hierbij zijn smaak en malsheid van doorslaggevende betekenis. De keuzes in hoeveelheden, gekruid of ongekruid, de snit, de wijze van verpakken en levering zijn aan u. Zo kunt u zich helemaal wijden aan het bedienen van uw klanten.

Kwaliteit is de bepalende factor voor elke BBQ

Kwaliteit maakt uw barbecue tot een succes. Daarom kiest het Zeeuws Vis & Vlees Huysin het BBQ-assortiment voor eersteklas vlees in plaats van het goedkopere gegaarde gehaktvlees. Door te variëren met kruiden en marinades krijgt elk stukje vlees een eigen, specifieke smaak. Veel producten leveren wij op stuksprijs om voor onze afnemers het calculeren zo efficiënt mogelijk te houden. Op aanvraag sturen wij u graag een prijslijst toe. Wij houden het assortiment gevarieerd en komen tegemoet aan zoveel mogelijk wensen. Dat geldt ook voor vegetarische producten: wij hebben een verrassend en smakelijk aanbod van vleesvervangers.

Spies en saté

Tevens heeft u bij het Zeeuws Vis & Vlees Huys een ruime keuze in spiezen en satés. Veel van deze producten worden door onze medewerkers naar eigen receptuur bereid. Wij hanteren hoge kwaliteitseisen, zowel voor wat betreft de smaak als inzake de afwerking en presentatie van het product. Naast eigen productie kopen we ook saté en spiezen bij. De twee belangrijkste merken die we voeren zijn Euro-Saté® en Post. We hebben voor deze leveranciers gekozen omdat zij de betere kwaliteit leveren.

Fondue en Gourmetvlees

Bij fondue- en gourmetvlees kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment miniproducten. Onze slagers kunnen elk gewenst stukje vlees voor u op maat snijden voor nóg meer variatie. Informeer naar de mogelijkheden!