Zeeuws Vis & Vlees Huys speciaal voor instellingen

Het Zeeuws Vis & Vlees Huys levert al vanaf haar eerste dag (veertig jaar geleden!) aan instellingen in zowel Zeeland als West-Brabant. Sinds die tijd is er veel veranderd. Daar waar er veertig jaar geleden nog veel slagerende koks waren, zien wij nu steeds meer slagers die koken in grootkeukens ,en tevens dat er institutioneel op kleinere schaal wordt gekookt en geregenereerd.

Het Zeeuws Vis & Vlees Huys heeft door het steeds inspelen op de markt en de wensen van klanten veel ervaring en
kennis opgedaan. Daarbij liepen wij soms voorop (invoering van HACCP) en soms volgden we de vragen die uit de markt kwamen, zoals bij het voorgegaarde vlees. Deze kennis en ervaring vormen de basis voor het brede en diepe assortiment dat uit voorraad dagelijks aan tientallen afnemers geleverd wordt.

Ook de productvraag is in deze periode nogal gewijzigd en deze verandert nog steeds onder
invloed van de nieuwe ouderen- en zorginzichten. De keukens van instellingen worden daarom
steeds meer ingezet voor het opwaarderen van de geboden zorg. Naast het bieden van
dagelijkse maaltijden komt er vaak een restaurantfunctie bij. Hier komt het brede en diepe
horeca assortiment dat wij uit voorraad leveren goed van pas.


Gehaktproducten met de juiste ‘bite’

Tehuizen en instellingen nemen bij bijna iedere bestelling gehaktproducten af. Daarom produceren wij dit hele assortiment dagelijks vers. In het ambachtelijke (handmatige) proces kunnen wij variëren in te leveren smaken alsmede in de gewenste rulheid en stevigheid van het product.

De voorgegaarde gehaktproducten hebben een andere receptuur dan de rauw geleverde varianten omdat deze geregenereerd moeten worden. Wij gebruiken bij iedere bereiding de beste kruiden en specerijen en ontwikkelen regelmatig nieuwe producten. Vanzelfsprekend voldoen we graag aan speciale wensen. “U vraagt, wij draaien” gaat hier letterlijk op.