Vleeswaren: u vraagt, wij draaien

Elk horecabedrijf gebruikt naast vers vlees ook vleeswaren of kaas. Daarom vinden wij een
volwaardig assortiment van deze producten een vereiste aanvulling van ons totaalpakket. Ons aanbod is uiterst compleet en zeer gevarieerd, van zeer exclusief tot populair. Er is keuze uit een breed scala van producten en zoals altijd levert het Zeeuws Vis & Vlees Huys maatwerk. Patés en buitenlandse specialiteiten, vleeswaren en kaas aan het stuk, geportioneerd of voorgesneden en zuurstofarm verpakt. Grootverpakkingen of elk plakje in een pakje? Het is allemaal mogelijk. Vrijwel alle  producten zijn standaard uit voorraad leverbaar en ook de meer exclusieve producten kunnen we op zeer korte termijn leveren.

Wat u ook kiest, bij het Zeeuws Vis & Vlees Huys bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij
alle producten in elke prijscategorie is kwaliteit het uitgangspunt. Zo komen zelfs de
budgetvleeswaren als verrassend smakelijk uit de bus.

Verfijnde vleeswaar voor de kenner

Van de buitenlandse vleeswaren die in Nederland veel gegeten worden zijn de Italiaanse en Spaanse vleeswaren het meest onderscheidend. Bij de productie hiervan wordt gekozen voor alleen de beste grondstoffen. Hier telt als eerste de optimale smaak en niet het hoogste rendement. Het resultaat is verfijnde vleeswaar met een aangename smaakbeleving. Door per product te kiezen voor de beste leverancier hebben we een mooi en betaalbaar assortiment voor u samengesteld.

Belgische patés, vers en op bestelling

Betreffende patés kiest het Zeeuws Vis & Vlees Huys voor de producten van Fag Creative Foods, een Belgische patémaker die op bestelling produceert. Op vrijdag is het bedrijf leeg en op maandag worden de verse grondstoffen weer aangeleverd voor de productie van de nieuwe week. Verser dan vers is daar dan ook geen loze kreet. Alleen staafpatés hebben we standaard op voorraad. Paté in bakken en patés en croute zijn op bestelling leverbaar


Ambachtelijke vleeswaren uit eigen huis

Al vanaf de dag dat ons bedrijf startte garen wij een aantal producten zelf voor onze klanten. Denk daarbij onder meer aan spareribs. In de loop van de jaren zijn we een aantal vleeswaren eveneens zelf gaan maken. Dat doen we op ambachtelijke wijze, met de focus op smaak en bereid volgens eigen recepten. Smaak en samenstelling van de vleeswaren is gegarandeerd! Als u toch iets anders wilt horen we het graag natuurlijk. Dan maken we het voor u. De laatste tijd is het assortiment huisgemaakte vleeswaren behoorlijk gegroeid; zowel het aantal producten als de afzet vertonen een stijgende lijn. Door in te spelen op wensen van onze afnemers en door toepassing van de beste kruiden en specerijen kan het Zeeuws Vis & Vlees Huys producten op maat leveren. Naast ambachtelijke vleeswaren bieden we ook maaltijdcomponenten aan voor bijvoorbeeld assemblagekeukens.